Wednesday, June 8, 2011

semenjak...

kebelakangan dan kedepangan ni aku sesangat sesangat busy sentiasa.. x sempat nk update ape2 segala bagai, bersosial dengan kekawan ofis sajor.. banyak bende yg aku abaikan. kesian tak? kesian tak? sile la simpati

alhamdulillah, syukur diberi kesihatan tubuh badan, dpt bantu pd unit yg memerlukan bantuan, kekurangan tenaga gerak kerja.. ++ dpt ler aku tambah income sikit! wee
bak kate si dia, insyaAllah, bende yg elok nk dirikan masjid ni, ade je rezeki yg dtg..
tp tula, semenjak terpisah jauh (konon!) kitorg pon da x galak sgt nk berhubung, cakap bile perlu saje.. memasing sebok carik rezeki.. (jgn carik yg lain udah!)
tp tak pelah, yg penting kn saling memahami, percaya, setia itu yg utama. huhu

dan utk pengetahuan kome sume, sekarang ni pon sedang berdikit-dikit membuat persiapan, dah mule nk carik2 brg hantaran. omg, eksaited nye! and buat mase ni sangat banyak lg bende belom settle dan belom diskusi.. kesuntukan mase dan ketiadaan mase, al maklum bile da jauh di mate ni, dgn serta merta emosi aku slalu x stabil! hish 

tp, ade 1 hal yg wat aku jd "mumet"... baju utk bertunang tu, nk SEWA, BELI @ TEMPAH sendirik? sile bg cadangan, voleh? kalo nk tempah, bg cadangan design nye sekali okay. thankyuuu damn much :)

5 c0mplaints:

wida said...

eh tak tau cite pon nak tunang ni..konpem ker?

lyly yAna said...

@wida
plan sendirik, x deal tarikh lg pon.. cume sesaje nk wat preparation sesikit

wiada said...

ceh..bajet nak tunang bulan depan jer.kalau jadik,bg tau awal2

Sheril Aida said...

tempah la .. puas ati .. wat y ley bwk tuk event2 base gak .. xde la mbazir sgt kn .. tetibe ak pon xcited nk tgk ko btunang .. hehehe ;)

lyly yAna said...

@Sheril Aida
hahakhaka, teruja jugak!

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...