Friday, January 21, 2011

cuti THAIPUSAM

ehsan : Google

eh eh kome tgk pix tu jgn le pikir aku nk cite salasilah kewujudan thaipusam ni okay..
actually nk cite psl ape xtvt aku kami org hari ni..
pertama2nye aku amatlah senang n sukahati sbb dibagi cuti free ni kn, sebab malam 
sebelum tu kami berjimba melalak, so haruslah kalo aku bangun lambat cecuti begini..
tapi memanglah kitorg (kakpah, kakjah, anis, aku) da plan nk bejalan and bjimba kn,
tp sebelum tu kn kami ni sebagai 4 org anak dara yg rajin & bersopan santun haruslah 
men'settle'kn kekerja rumah dulu kn..haruslah!
kitorg plan nk tgk wayang la harini.. so kitorg gerak la kt 1plaza kt k.selang0r tu..
sebelum perut memasing nyanyi lagu hukum karma, haruslah singgah 
mkn sarapan + lunch kt BN0.. dh kenyang, j0m gerak gerak!!

ehsan : Google
ni bukan kenderaan sebenar, tp lebih kurang ginila kete si anis tu..hehe..
kete tu kami panggil WINK..somel kn???

sesudah sampai, membeli la kami tiket wayang tu..nk tau kami tonton filem ape?  
  kelakar wehh citernye... terbahak bahak kitorg gelak ko tau!
selesai men0nton, kit0rg pi ushar2 kt bras for less & pasaraya ku..
maghrib jugak la baru kitorg sampai kt sg. besar tuh..
pas singgah kt makmuriah, sebelom balek ILDAS tu, kami mencekik dulu laaa.
ehsan : Google
dpt jugek la aku mendapatkn cawan limited edisi sempena pembukaan restaurant KFC yg ke 500 tu..
yeay, i loikeee


okay sekarang sgt penat, pastu penat nk bebel kt sini pulak, nk rehat nk rehat..
waaa esok keje pulak kn, tp takpe tengahri aku nk tid0 puas2!!
aha, kesimpulannye kn aku happy la hr ni together2 hang out dgn member2 yg besh, hilang bosan aku dowlll.. 
nk jejalan lg, nk lg, nk lg..
okay, penat.. fullstopped

2 c0mplaints:

wida said...

kat k.selangor dah ada cinema ker?bestnya..x pyh turun KL

(BUANG LAH WORD VERIFICATION TU..MALAS ORG NAK KOMEN KALAU ADA BENDA ALAH TU!)

lyly yAna said...

ade ade..sat lg bowling pon ade..

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...