Friday, January 21, 2011

terrrrrrLAMBAT pul0k

manis ada, cun ada, somel pon ada..muahaha

AKU? pemilik bel0g ni N0RLIYANA PAUJI a.k.a LYLY @ YANA.. aku lahir 21st 0ctober 1988.. agagaga, aku tau la korang da bace profile aku tp x kire ah aku nk bgtau nk cite jugak..eh sukatilahhh, kn ni bel0g aku haahahah korg jahat ah nk kutuk aku ah tuuu!

weh, kalo korg nk tau la kn, aku dari kecik sampai la ke beso kn aku ni mmg dibesokn kt KAMPUNG BATU 38 tu.. pastu aku ni x pnh la rasenye bpisah ngan mak abah aku, sbb sampai form 5 pon aku study dekat2 area Sabak ni jugek..

tp kan bile pas SPM, aku ni saje nk mgedix nk keje kn, pasal aku agak malas sikit nk belajo bbanding adek bradek aku yg laen2 tuh, depa sume rerajin..hehe.. tp aku rajin jugak cume bab study ni aku ala ala biase biase je gitew.. pas SPM aku pnh keje kt kantin pej. daerah, t0long kakak sepupu aku.. pastu aku mgedix g port klang, carik keje as Bookshop Girl kt Subang Jaya..tp kn aku keje x lame pasal aku dpt offer jd TEACHER kt Tadika Hidayah Bestari, Damansara.. best gak la lyn kerenah bebudak ni..heh, mcm x sangke aku ade talent jd chekgu kn!

malas ah aku nk cite camne pr0ses aku dpt keje yg skang ni, sbb mesti korg sume da tau n maybe penah lalui sendirik kn.. tp yg pastinye on 1st july 2008 aku lapor diri as Librarian kt ILDAS.. ni la tempat keje ku sekarang sampai kini...x tau la sampai bile tah aku kene menabur budi dan bakti kt sini.hehe..

okay, berbalik pd cite family pulak, aku ade 4 orang adek bradik.. 2 org abang yg cute, 2 org kakak ipar yg manis, seorang kakak yg sopan santun, seorang abang ipar yg kachak & 9 orang anak buah (setakat ni la) yg somel n nakal.. mak aku meninggal 0n 16 sept 2004, & sekarang tinggal la aku kt kampung ni dgn abah n my step m0m nih..

 cun n somel je aku mase kecik kn?? n nmpk x aku mmg suke bgambar dr kecik la aku rase..
korg x rase aku fotogenik ke?? kihkihkih

lg ape yg korg nk tau pasal aku?? hehe...
(wat muke gatal)...


ok da banyak belambak aku sendirik bace nk tmuntah dah..sekian saje pengenalan Pemilik Belog ini.. :)



2 c0mplaints:

wida said...

moncet tu sape?perut buncit ker?bila nak ajak kenal..baik2 pilih pasangan.

lyly yAna said...

insyaallah kali ni baik..
org dekat2 je..huhu, tunggu die tgh carik keje, hr tu praktikal kt ildas..

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...