Tuesday, March 13, 2012

Kawan baikkk saye bertunang. .

Pada hari Ahad yang lepas 11 Mac 2012, sorg kawan baik saye yg saye kenali sejak Tadika lagi telah selamat diikat dgn ikat pertunangan dgn jejaka pilihan hatinye. Tsk, sentap mak nyahhh.... Hari tu pasangan kembar die da pon selamat bertunang, kalini turn die pulak. Turn aku ? Entahlahh..



u look great sayang !


Sedihnye la kan, sorang2 dari kawan kt sekeliling kite da mule melangkah ke fasa baru dalam kehidupan.. Tapi ape pon, aku tumpang gembiraaaaa dgn kegembiraan dorang neh.

Alhamdulillah, meskipun tak dapat nk tolong buat persiapan 100%, syukur Allah beri aku kekuatan untuk bantu ikot keupayaan aku.. Yela, kawan aku si Sikin ni kerja kt Shah Alam.. So dapatla aku amik peluang nak pegi surveykan mak andam untuk die, sekaligus tolong booking tarikh mak andam dan tempahkan pelamin..

Dan aku berpeluang, tunggu dan tengok orang tu pasang pelamin tu sampaiiii siap. Sampai aku puas hati, baru aku melangkah kelua dari rumah mak bapak Sikin malam tu.. Pade malam Sabtu tu jugak, sempatlah aku sebok sebok semakkan rumah die, tido rumah die dan temankan die buat hantaran. Temankan okay, tak payah sebok nk usik sebab ramai lagi yang tangan berseni. hikss. Alah setakat tolong sesikit tu boleee la.

Hari Ahad tu jugakk aku sampai agak awal dari tetamu yang lain.. Puas hati dapat bersama saksikan majlis bersejarah untuk die.. Takbleh nk emo emo time tu nanti orang pelik pulak kannn.

Aku tak sabar nak tunggu di saat bulan 11 nanti, Sikin dan kembar die Ain akan diijabkabulkan dan disandingkan dengan pasangan masing masing. Tgh berkira kira agaknye bape hari aku kene apply cuti hiks. Dan aku yakinnnnn sangat aku yg akan overrr menangis bile dorang dah sah bergelar isteri nanti. Tskk.

Me da janji dengan kembar tu nk sponsor kek penanten. Tengah survey survey nk order kt mane, pasal ahkak yg selalu i order kek tu tgh preggy sooo kene carikkk supplier kek lain yg bole buat kek yg hot n gojes macam aiii. phew~

 

6 c0mplaints:

wida said...

comelnya..kaler pink pulak tu

lyly yAna said...

@wida
kan kan, sweet jerr

zue_ra said...

hari mu pasti akan ade..sabar ye...

Silent Thinker said...

tahniah syikin..
si kembar dah tunang ni..
ko ble lily

lyly yAna said...

@zue_ra
x saba x saba nk kawennn hiks

lyly yAna said...

@Silent Thinker
alaaaa awak la duluuuu kite mude lagi tauuu

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...