Sunday, March 13, 2011

Tragedi 10 - 12 Mac 2011

Alhamdulillah..selamat dah sorang lagi sahabat aku.. selamat selamat selamat.. Selamat Mendirikan Rumahtangga dengan jejaka pilihan nye.. kire bertuah la si penganten lelaki nih sebab terpilih menjadi teman hidup kawan aku ni haa. almaklumlah kawan aku ni ramai bebenor peminatnye.. Alhamdulillah Allah panjangkan jodoh RAMIZAH dgn IZWAN ni..

Alhamdulillah jugak berpeluang aku dgn EIJA dan ANIS  menseb0kkan diri serta menyelit di setiap majlis pasangan ni.. Bermula dari khamis malam jumaat (10.03.2011) sesudah maghrib bergerak la kami ke Kampung Tebuk Berihun utk menyempurnakan impian bakal penganten utk berinai..hehe.. Sampai kul 1 pagi jugak la segala urusan berinai ni siap.. bakal pengantin pon da penat, kami pon beransur pulang.. Malas nk taip bebanyak, layan gambar jela okay..



 

 


keesokkan hari nye 11.03.2011 (jumaat), sesudah solat zuhur, bergerak lagi la kami utk mensebokkan diri ke Majlis Pernikahan mereka.. sesampai kt Masjid Tebuk Berihun, majlis pon da mula.. walhal si RAMIZAH pon baru je sampai, agak pelik la jugak bile urusan nikah nikah ni selesai x sampai setengah jam pon ko tau.. baru je nk senang2 duduk kt dlm masjid, tup tup da nk kene bangun utk majlis batalkan ayaq wudhu' yg diadakan di rumah RAMIZAH tu.. okay sile jgn jemu layan gambar2 okay



















Selesai semuanya, pulanglah kami... aku ditransitkan ke Lot 1951 Jalan Haji Anuar.. rendunye pada tanah kelahiranku... ececehhh, lebih kurang jam 7 lbh giteww aku bersame sanak sedara bergerak ke Lot 150, ziarah pakcik saudara aku... lame jugak bertapa kt situ, balik pon da penat, da letih dan mengantuk.. ade harapan la aku bangun lambat karang,,

Pada jam 11 lbh pagi 12 Mac 2011 (Sabtu), sampailah temanku si ANIS menjemputku utk together2 pegi ke rumah penanten utk meraikan Majlis Persandingan nye.. Malas nk taip lagi, sile la layan gambar..









mau lagi gambar,
sile melawat fesbuk sayep okay
cun cun, daa!

3 c0mplaints:

wida said...

kenapa pengantinnya kena angkat?

lyly yAna said...

@wida
adat org banjar katenye..

wida said...

Ooo

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...