Monday, October 24, 2011

hadiah

belom habis lagi
cerita berkisar kn
mase aku keje - jadi urusetia Seminar
kat Masjid Negeri haritu
tyme tu ade la akak ni ngan husben die
bukak meja jual buku
so, aku tetengok laaa
kotkot ade buku yang aku
berkenan di hati
aku ni bleh la dikatekan
minat membaca gak
tapi nk laju, bace novel..
sehari pon leh khatam!
name pon Librarian kan
so memang sesuai la
hobby tu dengan aku
poyo lak
tapi ahkak n husben die tu
cume jual bebuku ilmiah sahaja
tade novel novel okay
and aku tertarik dengan satu buku ni
berbelah bagi nk beli ke tak
tapi, bile aku positif pd diri,
mane tau ade gunenye buku ni
pada aku 1 hari nanti kan
lgpun, tak rugi langsung
kalo kite kelua kan duit utk beli buku..
lagipun aku anggap,
buku ni sebagai hadiah harijadi
untuk diri aku sendirik
nak tau buku ape yg aku beli?
kalo korang tgk,
mesti korang kate
aku poyo..
aku tak poyo,
cume gedik sikit..


  
 






2 c0mplaints:

wida said...

poyo...huuuuuu
x pe ilmu

lyly yAna said...

@wida

nk pinjam ler tu..

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...