Sunday, October 16, 2011

IJN

semalam, 15 october 2011 - sabtu, hampir seharian ai berade di IJN.. melawat Ayahanda Haji Hussein, abang kedua abah yg dah beberapa hari ditempatkan di CCU.. 

kali terakhir aku berada, menjejakkan kaki di IJN, ialah pada tanggal 16.09.2004.
lepas jer Mak disahkan telah kembali ke rahmatullah, sejak itu aku melangkah keluar dari IJN, dan sehingga harini barulah aku melangkah kembali ke situ..

sangat banyak perubahan yg dh dibuat. semestinya negara kite semakin pesat membangun. namun, tak satu pun memori selama beberapa minggu berada di situ suatu masa dulu hilang dan luput dari ingatan.

ke setiap sudut aku pegi, even ke toilet sekalipun, peristiwa dan kenangan dulu kembali menerjah ke ingatan aku. betapa aku inginkan masa dulu berulang lagi. biarlah aku punya lebih masa lagi utk bersama mak...

tapi, aku yakin masa tak bisa diulang.. aku redha dgn ketentuan Nya. 

mohon Allah menyembuhkan dan memberi kesejahteraan kpd Ayahanda Hj. Hussein.. 


p/s : latest info - Ayahanda Hj. Hussein dah dipindahkan ke wad biasa.. Alhamdulillah, semoga beransur pulih..

     : Alfatihah for our beloved beloved beloved Mak, Allahyarhamah Hjh. Normah bt. Sulaiman..

4 c0mplaints:

wida said...

al fatihah..

mmg sedih gile time tu.tido n mandi kat ijn..emm

lyly yAna said...

@wida

tula.. siap pakai baju2 terpakai yg ngah bwk pulak tu.. da x pikir ape da...

RYS AREESA NASIR said...

hmm... akak ni mmg slow BW. but I stil can feel what u feel... walau serupa yang tak sama, tapi ia tetap suatu perasaan yang rindu kan....

lyly yAna said...

@RYS AREESA NASIR

mmg kak.. rindu sgt.. rindu pelukan seorang wanita bergelar MAK..

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...