Thursday, February 16, 2012

ENTAH la...

hiphip .. korang sihat kee? rindu saye tak? gedik kann. sorry da lame sangat tak update belog. menanti dan menunggu mood menaip tak kunjung tiba. sedangkan banyak gamba n cerita nak dikongsi. hailaaah diri, kalau dah malas tu tak bleh nak jadi ape..

kenape hari ni baru ade mood? entah, still rase lemau. tapi sengaja nak biarkan tarikh harini menjadi kenangan abadi dalam hidup ni...

dan, belum tiba mase nak share dengan korang semua... mungkin belum sedia. Semoga Allah permudahkan urusan dan perkenankan hajat kami. Korang pun, tolong doakan eh :)

Perasaan aku, tak tau la nak cakap camne.. Mungkin terkejut, tak sangka, gembira ? Aku pon tak pasti.. Macam mane nak ditafsirkan perasaan aku nih. Yang pasti nye aku sedang belajar untuk terima ape yang mungkin Allah dah takdirkan untuk aku.

tanpa diduga, akhirnya... kerananya jugak aku dah ubah pendirian dan pemikiran aku selama ni. kalau dah itu yang memang ditakdirkan, sebelum ni kite tak suke macam mane pun.. mmg tetap akan jadi milik kite kan ? eh, macam tu ke ?

korang jangan putus putus doakan aku eh ? terima kasih. Moga Allah balas budi baik korang >>

2 c0mplaints:

zue_ra said...

setiap yang berlaku tentu ade hikmahnye..semoga Allah sentiasa merahmati kamu...amin...doakan saye juge...hehe

lyly yAna said...

@zue_ra
always kak. thanks. mwah

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...