Wednesday, February 8, 2012

y0k sambunggg cotiiii

korang tau harini aku sambung cuti? haha, ade yg cuti lagi ke mcm aku? penat sesangat larrrr. taklarat nak buke mata, daripade datang opis tapi aku takbuat keje, makang gaji buto. baiklah amik cuti kan kan.

camne la tak handorrrr. cuti 4 hari tak duk diam aku dibuatnye. kau hado?

kronologinye...

hari sabtu : gerak ke Klang hntr haziq -> Jusco Bukit Tinggi -> Plaza Alam Sentral -> Bukit Kuda Klang.

hari ahad : Stadium Melawati -> Semenyih -> Dusun bagan Lalang -> Kajang (makan malam)

hari isnin : lepak rumah maklang kt Semenyih -> gerak ke Puchong (rmh kak ina cayang) -> jadi model mekap -> keluar makan malam -> tido lambat sembang2.

hari selasa : bangun awal -> kelua sarapan -> masak -> kul 2 gerak balik Klang -> siap siap nk hantar Haziq -> jalan jammed  -> SMKAKS -> singgah rehat kat Sungai Besar -> lepak sat dengan Kak Padi -> balik rumah.


** PENGSAN !

Sudahnye pagi tadi sume orang da sampai ofis, aku baru nk bangun tido. Kau hado?

Pegi jugak opis, pakai baju yang tak payah iron kan senang, tepek bedak Johnson Baby siket. Ape bikin?

Sampai opis, terus naik Admin - pegi kt meja Kak Anik, amik borang cuti. yehuuu berjaya cuti.... hikhik sukee. bole ke macam ni? heuheuheuheu

Jangan jeles la, penat. Banyak baju nk basuh ni, bestnye kalo dapat sambung tido hihi. Depa pon dok tegur mate aku lain macam. Mau nye idak. Udah rupe burung hantu pon ade.

Kau hado ?


6 c0mplaints:

wida said...

eleh..alasan malas gi kerja.
tu lah..masa jalan x ingat diri

nasirnadia said...

ari ni cuti le mskkn ap2 utk kiteorg...hehe.

lyly yAna said...

@wida
jeles ler teww

lyly yAna said...

@nasirnadia
malas malas

zue_ra said...

mcm schedule bas xpress da...

lyly yAna said...

@zue_ra
haha bas ekspres katenye

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...