Friday, January 13, 2012

bernasib baik - Alhamdulillah

Pada 10.01.2012 haritu aku dapat satu SMS dari 63365.

Message : RM0.00 Congrats!You've won COSMO/LeScenteur Promo. Redeem your prize at MTOUCHE office before 31/01/2012. 

Mulemule aku macam tak percaye, tapi aku teringat memang aku ade cubecube masuk peraduan kt Cosmopolitan via SMS bulan bape tah haritu. Macam tak sangke bleh menang.

Untuk mengkompomkan kemenangan nih, aku  call la office MTOUCHE tu, then die ade la bg email pemakluman kemenangan aku itu. Nak tau ape hadiah yg dorg nak bagi?

LeScenteur Promo Priza worth RM250
EDT,
Roll-on Deodorant,
Hand & Body Lotion,
Perfumed Talcum



Alhamdulillah, lepas ni tetiap bulan ah nk beli Cosmopolitan !

6 c0mplaints:

miss ina said...

untongla!!

lyly yAna said...

@miss ina
kuikuikui..mane ade org nk rugi..

wida said...

tak tipu ke tu..takut jugak selalu ada sms tipu2 ni

lyly yAna said...

@wida
Xla...lgpun die da siap email bagai...

RYS AREESA NASIR said...

wah bestnye? err... cosmopolitant tu ape ye? akak ni kan selalu nangis tetinggal belon.

kalau... cosmopoint tu... tau gak.. hu hu...

lyly yAna said...

@RYS AREESA NASIR
cosmopolitan tu majalah ala ala fesyen.. hehehe

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...