Thursday, January 5, 2012

nak MENGIDAM bole?

Poyo macam pregnant, tetiba nak mengidam. Taktau ape motip perasaan aku nih. Mendengarkan officemate (yang betul2 pregnant), mengidamkan TEMPOYAK. So, aku dengan sukacitanya nak mengidamkan....


Puding roti + sos kastard


Kau hado? Ermm marvellousssss lah kalau dapat makan sekarang. Aku makan Puding Roti tu time berbengkel kt Holiday Villa Hotel & Suites Subang Jaya haritu.. Mmg terbaikkk. 3x jugak dorang hidangkan Puding Roti nih. Puas la makan. Time tu mmg aku pulun habisss, sangat banyak aku makan ! Kupaksakan jugak makanan ni masuk dalam perut walaupun pade ketika tu aku da kenyang. Hiks, rase lemak lemak berkrim sos kastard tu. Terangkat.

Nak sekarang, sape sudi masakkan? Hiks

6 c0mplaints:

zafiriqahan said...

masak sendirila...

miss ina said...

tetiba nk mgdam puding kastard tu jgk...hukhuk...syodappp!!

lyly yAna said...

@zafiriqahan
malas bole tak? da lame x memasak

lyly yAna said...

@miss ina
kan kan.. umphhh!

wida said...

sedapya...nak jugak.belajarlah buat

lyly yAna said...

@wida
mmg sedap. raye nnti kite buat la nak.. hehe

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...