Monday, October 22, 2012

21st October turns to 24 years old :)

Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah
Syukur Ya Allah ; Terima Kasih Allah
atas ruang dan peluang untuk aku terus bernafas atas muka bumi ini..
Untuk peluang dan baki sisa hidup yang ada ni, 
diharapkan aku masih diberi kesempatan dalam misi menjadi hamba yg solehah ; 
yg sentiasa taat pada Agama dan perintah NYA...
Semoga perjalanan umur yang ada ini akan sentiasa diberkati dan dirahmati.


Dikesempatan dan ruang yang ada ini jugak aku nk merakamkan
Jutaan TERIMA KASIH, SYUKRAN, THANK YOU
atas semua doa dan ucapan daripada
Abang, Kakak, Pakcik, Makcik, Sepupu, Anak Saudara, Seluruh Kaum Keluarga 
yg jauh mahupun dekat, rapat mahupun renggang ;
Kakak Angkat, Abg Angkat, Adik Angkat, Pakwe Angkat (eh, haha!)
Sahabat, Rakan, Teman2 di ILDAS, JAIS, PAID, ex-schoolmates sekelas, 
junior mahupun senior, ex-tempat keje lama, dan sesiapa sahaja yang bergelar
 sahabat, rakan, teman mahupun kawan.. yang mungkin kita mengenali secara tak sengaja, ataupun sekadar mengenali di alam maya (Facebook, Blogger, etc),
 atau sekadar mengenali melalui pertemuan sekali dua dan 
mungkin juga tidak pernah bertegur sapa..


Melalui ape jua medium penyampaian,
Face to Face, Call, SMS, Private Message dan di Wall Facebook,
Line, Whatsapp, Blog, email dan lain2.. 


Tiada penghargaan lebih berharga selain dari ungkapan
TERIMA KASIH, SYUKRAN, THANK YOU
yang hanya mampu diucapkan atas semua 
doa kesejahteraan, kesihatan, kejayaan, kebahagiaan dll..
Semoga Allah akan terus memberi taufik dan hidayah kepada kita semua 
sebagai hamba di muka bumi ini..


Wassalam.





p/s : sorry kalau ade yang terlupa mention / tertinggal.

2 c0mplaints:

mamawaiz said...

ceh..macam retis lah pulak.
ucapan time amik award..hahaha

lyly yana said...

@mamawaiz
penat karang skrip tauuu. hihi

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...