Monday, October 8, 2012

Sebelas (11)

Alhamdulillah... Syukur to Allah!
Bertambah tambah duit raya utk anak buah aku next year... Happy & hampir menitiskan airmata kegembiraan aku bile terjaga jam 05.00 pagi, check hp.. Ade msg kt whatsapp.. Kakak ipar aku yg ke-2 dh selamat melahirkan seorang baby girl yg comel lote seberat 3.05kg..

Baby ni lahir pd 3.13 am ; 08 Oktober 2012. Wahhh, bertambah tambah geng bulan Oktober kt family kami :)

Erm tak sabar nak jumpe baby ni.. Mcm tak caye je Ngah aku ade 5 org anak skrg ni.. Ingatkn sampai 4 org je hr tu dh stop huhu. Ape pun ini lah yg dinamakan rezeki.. Anak tu pon rezeki kn *tak saba nk ade anak sendirik!

Congratulations Ngah n Kak Ngah.. Moga anak yg lahir ni bakal menjadi anak yg solehah, penyejuk hati Ibu n Abah die..

Agaknye ape la nama budak gegirl ni ye? Haritu lps kakak ipar aku scan n nampak jantina die, kitorg terus panggil baby dlm perut tu Aisya.. Skrg ni da melekat nama Aisya.. Kalau abg aku tak mau letak nama Aisya, aku tetap nk buat degil panggil die Aisya gak. Haha bleh tak cmtu? Well, jd geng mekap geng shopping Lasyu kau nnti ye Aisya.. Hiks.

Gtg, bye!

#Anak buah aku da ade 11 weh.. Hip horey!


4 c0mplaints:

mamawaiz said...

amboi...pantas!
salam peluk cium untuk gegirl baru ni..yeayy una ada geng

RYS AREESA NASIR said...

alhamdulillah, dah lama tak tgk FB, tak tahu apa citer terbaru... comelnya 'aisya'!

lyly yana said...

@mamawaiz
btambah tambah geng maksu..

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR
hehe takpo kak.. kalo sempat lili update pape cite baru kt blog ni hihi (kalo sempat)

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...