Tuesday, October 9, 2012

Nak sehat

Korang jomla sokong aku. Aku tgh gigih n tgh btekad nk sihat ni. Well sebelum ni pon sehat gak tp kurang bgerak so badan jadi berat dan malas. Hasilnya lemak tumbuh merata...

Setakat ni baru kemampuan nk ke stadium sabak sekali seminggu je. Yelah kekangan masa. Aku kn bakal wakil rakyat. Heuehueuu. Tapi takpola aku nekad nk maksimumkan masa yg ada. InsyaAllah moga aku terus istiqamah..

Selalunye aku ajak Kak Ina, officemate aku join skali.. Kak Nadia pon ade penah join gak... Cousin aku Kak Zila & Abg Muiz pon rajin gak ke stadium tu. Dorg la yg telah bukak pintu hati aku nk ke stadium tu hehe. Terus tanam azam nak pegi sekerap mungkin.

1st time nye aku dgn Kak Ina hanya mampu jalan + lari2 anak sekejap2 6 rounds. Doakan kami bleh larii @ jogging utk 6 rounds tu bterusan lepasni. Heee kbai.

# aku update via mobile je ni. Sbb tu x cantik!

4 c0mplaints:

mamawaiz said...

moga cepat kurus..waaah

RYS AREESA NASIR said...

awat semua org tekad nak'sihat'? elok lah kan... kat opis akak pun, staf2 bila 430pm je dah tukar baju joging... tapi akak tetap pesen yg prefer yg tak perlu lari2 jog2 walk2, boleh ke? hu hu...

good luck lily!

lyly yana said...

@mamawaiz
kalo kurus da x comeiii la

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR
hehe takpo.. akak joging dgn cara sendiri pon da okay :)

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...