Sunday, February 27, 2011

E'Day

hari ni aku bangun awal sungguh p0n hari ni hari cuti.. baik kn aku.. selain dr tujuan utk mengerjakan perintah Allah, tp sebenarnye ade agenda lain jugak.. hehehe.. hari ini, ciss motip ayat nk skema? okay, hr ni aku, sheril, anniesz ngan kak ayu memplan utk bertandang ke Tanjung Sepat, Banting utk sesame memeriah, merai n menghebohkan Majlis Pertunangan kawan baik, kawan opis n kawan serumah aku iaitu...

EIJA dan pasangannya FAZLI

rase sgt teruja n seronok sgt dapat berkongsi kegembiraan dorg.. sgt excited.. and yg pastinye tak saba nk tunggu APRIL ni.. yg lg besh bile korg dilayan ibarat keluarga sendirik.. family EIJA sgt ramah tamah okay.. makanan sgt sedap n lauk2 sgt menyelerakan... rase nk amek nk mkn sume lauk pauk yg ade tapi mcm tebal pulak kulit muka bile org tgk pinggan penuh dgn mknan! 

pasal sebok melayan perot memasing, sampai terrrlupaaa pulak dgn si EIJA yg d0k berdebar nk tunggu sarung cincin.. ape daaaa, pat0tnye kami ni kene la teman EIJA kan, tp hebohkan melantak kt bwh khemah! rase serba salah tp terlajak suap mane leh nk undur kn kn kn kn..

sempat gak kami m'snap pic2 cun melecun howt marvellous EIJA tu..tp kekarang la aku upload..psl line tenet x berapa nk sehat mlm ni.. kitorg kua dr rumah EIJA around 4pm n lepaking di Pantai Morib.. singgah masuk kt surau, tp akibat keletihan kepenatan kecapekan, memasing terbaring terlelap kt situ.. smpai kul 5 lbih br la kami gerak balik slow2 n steady.. lepas selamat menurunkan SHERIL and KAK AYU, aku and ANIS selamat tiba di ildas dengan jayanye pd jam 09.30 mlm.. Begitulah serba sedikit cerita  perjalanan kami pd hari minggu ini.. sila sabar menunggu gambar cantik cun manis somel dr kami okay :)

sehingga berjumpa lagi,
bye, daaaa..

2 c0mplaints:

wida said...

cun kew~

lyly yAna said...

@wida
haruslah cunnnn okay

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...