Wednesday, November 30, 2011

meronda TAIPING di malam hari - Part 3

Usai solat jamak maghrib & isyak, kitorg 4 kete berkonvoi ke Zoo Taipinggg.. Aku tade la teruja nk ke zoo ni tapi still melayan keterujaan bebudak tu... Hihihihi

ini hanya sebahagian okay

ce kire berapa ramai bebudak yang ade?


Da name pun malam kn, so takde la nak nampak mane pun haiwan haiwan nye.. Tapi tengok bebudak teruja sangat, kami pon sonok jer :)

Penat berjalan (walaupon dalam zoo naik train), perut rase lapaa.. Dorang ni memang nk pegi tempat makan yg fofuler fofuler je kt Taiping ni.. Tapi sesampai da nk kul 11 mlm, menu yang tinggal hanyelah Keoy Teow goreng.. Nasi Ayam dan yg lain lain, sold out! Sah sah kedai ni mmg sedap & fofuler kn...


google






p/s : Entry percutian ke Taiping Part 1 hingga 3 adalah terjadi pada tanggal 26 November 2011 (Sabtu). Sekian terima kasih.


4 c0mplaints:

wida said...

afiq ada gigi belum?

lyly yAna said...

@wida
ade! sebatang kt depan. haha

wida said...

mesti kelakar..hahahahaha

lyly yAna said...

@wida
mmg kelakar, da la sebatang, besa pulak tu

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...