Thursday, June 7, 2012

6 + 6 = 12

Alhamdulillah, dengan izin Allah dan berkat doa semua, my beloved Kakak telah selamat melahirkan cahayamata kedua pada 06.06.2012 jam 11.55 mlm..

Harini pastinye merupakan hari yg membahagiakan buat sume keluarga kami. Syukur, tengs Allah kerana telah mempermudahkan segala urusan. 

Malam tadi usai mendapat call dari Abg Ipar, rase seronok yang tak terhingga sangat.. Dengan kelahiran baby ni, menjadikan jumlah anak buah aku seramai 10 orang. Fuhh, meriah tu.. Alhamdulillah. 

Tahun ni pastinye raye bertambah meriah kan, dan lebih pasti bertambah lagi la duit raye yg maksu kene keluarkan hehe.

Melalui sms yg aku dpt dari kakak aku, nyata baby ni senang sangat keluarnye. hehe agaknyela. Kirenye ade gak pekdah kakak aku berjalan n aktif weekend semalam, melayan sanak saudara yg datang ke Terengganu.

Haih, kalo tak mengenangkn program Sabtu ni, mau mau aku datang Terengganu lagi ni.. Hehe. Tapi takpela.. Abg Yong n family dah pon selamat sampai kat rumah kakak aku petang semalam. Dapatla dorg tengok tengokkan kakak aku untuk sehari dua ni.  Sekurang2 nye kakak aku takdela nk emosi n sentap bile tade family yg dtg time die bersalin. Hehe. Agaknye pun baby tu mmg nak tunggu Pak Yong Mak Yong die sampai barula nak keluar kan. hehe.

To baby, welcome to our family. Semoga jadi anak yang solehah. Maksu syg kamu!

Gegirl!

4 c0mplaints:

Sipompom said...

comei!!! jarinyer macam ko la na hehehe

lyly yana said...

@Sipompom
Same ke? Hehe

RYS AREESA NASIR said...

6+6=12, wah... cantiknya! baby iras-iras lYlY...

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR
Hehe, bukan iras iras Waiz ke? Hihi

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...