Friday, June 1, 2012

Jumaat di Pandamaran

Salam Jumaat korang.. Sihat?

Sape yang kerja harini? best tak hari korang harini? Hehe. Aku cuti harini. Last minute planning . Baru apply cuti semalam, Khamis. Tu pong, jenuh sms dengan Ust. Mekkah nak yakinkan die yang aku mesti cuti harini hehe. Siap pujuk, jenuh pancing dia. Aku da siap janji nanti nak belikan die ole ole. Bukan rasuah okay. Haha. Alhamdulillah, cuti harini diluluskan. Biaq pi la Seminar 5S harini, biaq pi la sijil dari MBSA. Yg penting, aku tetap nak cuti. Ok, stop bicara pasal ofis.

Awal aku bangun harini. Walaupun cuti. Kul 6 am lagi aku da bangun tau. Tu pong sebab nk tolong Aini buat roti jala kuah kari untuk jamuan. Hehe. Gigih kan.

Jam 10.45 aku gerak ke rumah Yong. Sendiri. Alone. Bestnye kalau de suami. Eh, motip? Haha. Lancar perjalanan kereta tak bape nak banyak. Pasal org semua kerja kann. So nye, jam 12.45 aku da sampai rumah Yong. Haiii lepas rendu kat bebudak gendut 4 orang tu.

Takde cite menarik pon sebenarnye. Aku tido je hilangkan penat. Yong aku pon tade, pasal pi Exam. Petangnye pas Asar, aku angkut Kak Yong & Fasha pi Tesco n Giant. Jadilah kann.

Adeii dah tak lame lagi nak jumpe Waiz nih. Tak sabarla heh. 

Jammed sikit sajor kt traffic light.



Till then. Stay tuned.



4 c0mplaints:

zue_ra said...

i pong cutiii...best...

wida said...

eh gi tesco yer..cardigan akak x de lah yer?
x ingat nak tnya..hehe

lyly yana said...

@zue_ra
Hehe samo la kite

lyly yana said...

@wida
Tula pasal nye, g tesco tgk kedai tu tutup dh. Xtau la bankrup ke ape. Pastu tgk kt giant sume fit fit.

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...