Friday, June 8, 2012

Last Deyy

Salam Jumaat yang barakah & hening, moga korang semua sentiasa dalam keadaan sihat dan sejahtera hendaknye. Amin... Harini last day bekerja untuk minggu nih. Syokla kan, weekend nih cuti 2 hari.. Aku jer yg tak cuti.. Pasal pa? Rahsiaaaa. Hiks

Okay, today jugak Last Day untuk adik-adik USIM yang menjalani Latihan Industri (LI) dorang kat sini.. Ade seramai 5 orang perempuan & 1 orang lelaki.. Yg lelaki tu, senior aku jaman sekolah menengah dulu...

Dikesempatan ini (eh, macam ayat buat surat), aku nak ucapkan berbanyak banyak tenkiuuu atas segala khidmat bakti yang dah depaorang buat selama dorang kt ILDAS nih. Banyak tugasan yang dah diberi, dan Alhamdulillah semuanya berjaya disempurnakan dengan jayanya.. Baguslah dorang nih.

Dan aku jugak akui, yang aku agak la rapat dengan dorang berbanding dengan pelajar yang buat LI kat sini sebelum nih. Tah nape tah.. Agaknye sebab aku yang tak peramah kot sebelum ni. Eh, aku pendiam? erm..

Tamat je LI ni, bermakna tamat jugak la pengajian dorang kt USIM tu.. Tapi tak tau la kalo ade yang berhajat nak sambung belajar ke peringkat lebih tinggi lagi ke kan.. Ape pon akak doakan yang terbaik untuk korang (eh, tetibe jadi akak?)..

Bak kate Ust. Mekkah (aku tiru sikit2), bawa yang baik tu bersama2 korang, tinggalkn yang tak baik untuk kami perbaiki di sini.. Haa, lebih kurang gitulah. Ngam tak? Heee.

Untuk Aida, Kiah, Fisah, Syima, Saliha & Adrie : 

" Nikmat paling manis apabila Allah mentarbiyah kita dengan pelbagai ujian, 
namun tautan ukhuwah mampu berhadapan dengan sejuta kesulitan,
 yang memberi suntikan semangat perjuangan..
alirkan halawatul ukhwah,
 kesungguhan dalam berjuang melalui tautan hati.."

Gambar yang lelaki takde la pulak.. Hee


Selamat Maju Jaya korang ; kenang kami dalam Doamu :)


5 c0mplaints:

Adrie Zwan said...

haha..terbaik !!!

Adrie Zwan said...

haha..terbaik la !!!

Anonymous said...

assalamualaikum sis lyly yana...ehem,sy nak jd org cool yg pertama komen d sini...hehe
a big thanks dedicated to kak yana krn sudi menulis entry untuk kami..semoga ukhwah yg terbina berpanjangan..insyaAllah,always keep in touch ye..nak puji,blog kak yana ni mmg comelll~...hihi

~saliha~

lyly yana said...

@Adrie Zwan
Kau pun terbaik, komen sampai 2x hehe

lyly yana said...

@Anonymous
Alamak, Adrie yg jd org cool yang pertama komen entry nih. Nyway, thanks ya dik! Moga btemu lagi

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...