Monday, June 4, 2012

Cerita Sepintas Lalu #3

Petang ahad tu kami keluar amik angin kat Pantai batu Burok. Best best. Damai dan tenang je rase.. Bukanlah nak kate kat selangor tak tenang, tapi time kt KT ni aku langsung tak pikir pasal keje n sume masalah. Memey betul betul aku free kan otak aku. Yeay, best sungguh. Hehe..

Malas ah cite pepanjang, korang layan je gambar sekitar Pantai Batu Burok..















Malam tu jam 10 kami gerak dari rumah Akak. Sedih pon ade nak berpisah dengan dorang. Sekejap sangat mase, tak puas betol. Kalo aku naik bas, memang dah banjir aku menangis. Pakatla aku naik kete dengan sedara. haha over kann. Yelah, itula sorang kakak aku yg ada, dok jauh lak tu. Kalo setakat kat KL, mau jugak la tiap minggu boleh jumpe. Nak nak kakak aku tengah sarat benau pregnant baby no. 2 dia.  Due nye 7hb Jun nih. 

Takpelah aku dah bawak kakak aku jalan 1 pasar payang, mudah2an senangla die nak bersalin nanti. Isk isk jangan nervous n tak saba nak jumpe baby baru nih. jantina nye pon masih tanda tanya lagik..

Jam 4.00 pagi kami sampai di KL.. Fuhh letih walaupun bukan aku yg drive, hehe. Tak saba nak raye, tahun ni nak amik cuti lame lame sket.





4 c0mplaints:

wida said...

sape yg drive..
ntah2 dos yg bawak smpai KL..

zue_ra said...

ari yu x naik kete kuda.rugi plak rasenye..huhu

lyly yana said...

@wida
Dos n k.yan yg drive haha

lyly yana said...

@zue_ra
Kite pon x naik takut kuda tu x larat nk bawak hehe

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...