Wednesday, June 6, 2012

kosong


Bukan entry nak promote kete or nak jual kete ye!
Anyway just nak sharing, harini staff ILDAS pergi menghadiri Kursus Kakitangan
kat Hotel Taiping Perdana selama 3 hari, mulai harini hingga Jumaat nanti.

FYI, tiap tahun opis aku akan buat kursus utk staff cenggini. Tp macam tahun sebelum ni biasenye kursus tu dibuat pada akhir tahun. Cume tahun ni mungkin nk bg peluang program lain akhir tahun ni, tu yang dibuat pada bulan Jun nih.

Tak kesahla, ade sebab musabab aku dan beberapa org staff yg lain tak dapat nak join kursus ni. Yelah, kami bukan sengaja, bukan tak suke, bukan nk besar kepala. Tapi, kenela paham yg setiap org tu kan ade masalah masing masing.

Aku pon kalo tak asbab yg tak dapat dielakkan, sure sure aku join punyeee. 

Tu yg harini dtg opis mule la terasa macam keje di hari minggu kan, tgk parking kosong, opis senyap sunyi, gelap.. Hee. Ade pon yg keje cume aku yg tlg jaga kt tempat Telefonis, kak Ani yg tlg jadi guard time opis hour, K.rohaiza yg kene hadiri appointment Hospital, K.Seha atas tuntutan anak anak, K.Yanti yg kene amik mak die balik Umrah, Tawab yg menjage isterinya atas masalah faktor kesihatan, K.zura & En.Saiful gerak naik van Jabatan jam 03.00 pg atas mslh masing masing, Abas atas masalah kesihatan ayah die, Abg Zairee atas tuntutan kerja yg mendesak, Ust. Alwani atas masalah kesihatan, Anis jugak tgh berat membawak perut hehe, En. Bain & Wak Tamin yg bertugas sebagai guard pade shift petang dan malam.

So, masing masing ade masalah sendiri, bukan sengaja okay. Tak puas hati ah ade org negatif pikir mcm mcm buruk sangka! Lagipun aku awal awal lg dh buat surat mohon pengecualian tauu. Harapnye si dia itu berhentila buat spekulasi yg idak idak hehe. 

Oh ye, di samping tu ade gak Adik adik Latihan Industri seramai 6 org yg tolong memeriahkan kami yang kesunyian kt sini.. Hehe. Itupon dorg last kt ILDAs on Friday ni. Kesian mereka rime last day tak ramai pulak org kt opis nih. Takpolah, nasib baik ahkak ado kannn. Hiks

Ok, stop bebeling. Bye!


2 c0mplaints:

wida said...

jaga2 duduk sorang tuu...eeeeii

lyly yana said...

@wida
Lepak kt kantin jer boleh? Hehe

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...