Thursday, December 20, 2012

Lauching "PAGE"

Assalamualaikum, salam sejahtera :)

Dengan rendah dirinya, saya menjemput anda semua untuk
"LIKE" page baru ni..


Page dan baby bisnes ni baru sangat diwujudkan,
hasil perbincangan tak rasmi saya dengan Kak Mas..

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat, bole terus PM kami di Page tersebut.
Mari bantu kami, kami akan bantu anda untuk beri harga yang berpatutan dan sesuai 
untuk bajet majlis anda.

Untuk semua kenalan, blogger dan silent reader di blog ni,
jgn lupa Like dan Promote ye :)
Jasa anda amat dihargai...

Kami akan berikan sedikit komisen untuk anda yang dapat bawa pelanggan yg akan
menggunakan khidmat kami.

InsyaAllah, kami dalam usaha untuk improve skill kami. Apepun, itulah seadanya dan sesederhananya. Kami mungkin tak se "pro" make up artist yg lain, tapi kami akan cuba 
buat yg sebaiknya untuk anda :)

Tenkiu, tenkiu, tenkiu :)




#pelik entry ni mcm lain mcm, kan?

6 c0mplaints:

zue_ra said...

Titik permulaan yang baik...I like...!!!

lyly yana said...

Heee. Alhamdulillah. Tenkiu kak :)

mamawaiz said...

meh nak tolong promote..tapi nak servis mekap free seumur hidup, hahaha..sanggup x?

lyly yana said...

@mamawaiz
haloh akak mekap2 nk ke mane pong

RYS AREESA NASIR jr said...

wah, a good start! semoga sukses sis!

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR jr
tenkiu kak RAN :)

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...