Saturday, December 1, 2012

Kursus Asas Solekan

Selamat Pagi! Salam Sabtu..
Syok la kan harini cuti, bleh bangun lambat lambat hee.
tapi jgn sampai tlajak sampai tak solat subuh pulak okayy..

So harini, ape aktiviti korang?
Shopping? sleeping? Datingg? Wah wah wahh..
Okay harini aku ade kelas mekap mekapp.. 
Kursus Asaa Solekan anjuran Giat Mara ni .. rase teruja pulak nak join  pada awalnye, tp bila dh sampai masenyeee.. aku jd malas! Pasai aku rase nak duk tido kt rumah jerr.. Tapi nak tak nak pon kene la pegi sbb aku dgn Kak Rumziah yg uruskan dan carik peserta untuk program nih. Doa doa harap2 bestla program ni nanti..

Tenaga pengajar tu dr Giat Mara, dia mintak untuk kumpulkan 16 org peserta.. Mula2 haritu dah dapat kumpulkan 15 org peserta.. Tp last minit pulok ade yg cancel. Adei. So tengokkan jela bape org je yg dpt dtg harini.. 

Kursus ni ada 4 sesi.. 2 sesi akan dibuat pd harini dan esok.. lg 2 sesi tu next next next week nye pulak la ye.. Pastu kelas akan diadakan start jam 9 pagi sampaiiiii lah jam 5 petang.. Kematu la montot kauuuu. Hehehe. Ape yang best nye, kursus ni free okayy. Datang bawak diri, takpayah bwk brg mekap pongg. Kak Rumziah pon dgn baik hatinye dh tolong mintakkan sponsor makan dari Datuk Dzul. Dh habis 4 sesi tu karang, Giat Mara siap bagi sijil lg tauu. Huuu teruja tak?

Eh, da pukul 7.45 pagi. Nk bersiap! Bye korang :)


4 c0mplaints:

mamawaiz said...

bestnya...nnti cite kat blog yer,

lyly yana said...

@mamawaiz
done, hihi :)

yuzreen said...

ade lagi x blaja kusus solekan ni

lyly yana said...

@yuzreen
x sure.. kene tunggu peruntukan dulu :)

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...