Sunday, December 18, 2011

17 Disember 2011

Assalamualaikum..

Hari Sabtu pepagi lagi da bangun, walaupun tak bape nak awal... Tapi kire awal la jugak di pagi hari cuti cmtu. Nak nak pulak aku rase belom cukup rehat lagi berbengkel kt Subang Jaya 3 hari lepas..

Packing baju, iron baju, bersiap !

Gerak g rumah Pak Usu Hamdan, lebih kurang 10 - 15 minit je dari rumah Yong aku... Tengahari tu ade nk buat tahlil sikit before konvoi ke Bangi.. 

Ade program ape kat Bangi?

Actually, kitorg nak meramaikan, mengecohkan, memeriahkan Majlis Pernikahan my cousin, Anip; dengan pasangannye Izni... Tahniah tahniah.. 

Kt Bangi tu ade disediakan homestay- semedang duk kt homestay jela ai yeee nanti..

Alhamdulillah majlis lepas asar tu berjalan lancar.. Maka sah la Anip bergelar suami kepade Izni.. 


2 c0mplaints:

wida said...

tahniah anip..

lyly yAna said...

@wida
anip da kawen~~
wot wotttt

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...