Friday, December 30, 2011

Tentang Dhia



Korang layan tak cerita Tentang Dhia ?
Best & syahdu sangat
Tapi ceritanya da habis pon semalam...

Aku pon pada awalnya takde la menghayati sangat cite ni
Kekadang ada yang terlepas beberapa episod
Tapi takpelah, lepas ni kene marathon balik kat TONTON
Huahuahuahuha

Ending cerita ni semalam
Mmg sedih sangat ..
Ramai yang buat status kat Facebook pasal cerita ni
Ramai gak yang menangis tengok ending cerita nih
Ada yang kata cerita ni kalau masuk panggung,
leh kalahkan kutipan Filem Ombak Rindu.
Entah, ai malas komen lebih2

Tapi, ape yang aku tak puashati
bila kejahatan dan kekejaman Ku Salmi
tak dibalas dengan setimpal nya
Macam senang senang tu jer dia lepas
Sungguh TAK ACI !

Yang terharunya time ending tu
Bila Dhia - Lakonan Nora Danish,
mati - sebab sakit kanser dia
then suami Dhia, 
Zikir - Lakonan Ady Putra
pon mati sebab angin ahmar

Cinta Sehidup Semati
sweet sangat !





MARI GELAK BERDEKAH DEKAH


 
sumber : Facebook

4 c0mplaints:

wida said...

x sempat nak tgk...
baru nak tgk kat tonton

lyly yAna said...

@wida
rugila...

zafiriqahan said...

best2!!!akak dr mule smpe abis x pnh mis pn tgk...tp ending cite x bestla plk..

lyly yAna said...

@zafiriqahan
hehe, tau xpe... ending nye menyayat hati la pulak

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...