Sunday, May 13, 2012

Nongkroghhhh

Hai haii.. Happy weekend!

ok sorry, title entry tu tipu je sebenarnye. It supposed be NONGKRONG ; bukan Nongkrogh okay. Hahaha.

Well, hidup membujang haruslah diisi dengan berjimba bersama sahabat handai atau familia kan; Lebih baik daripade aku pegi clubbing, mesti heboh org mengata. Muahaha.

Aku memang menantikan cite ni keluar, dok asek menghitung hari semeda. Biaselah, Shaheizy Sam kan bf aku, haruslah menyokong cite lakonan die. Ops, terlebihh sudah.

Korang mesti tak percaye kalo tiade bukti kan? Nahhhhh....








4 c0mplaints:

wida said...

bila cd cetak rompak nak kuar ni..hahaha

lyly yana said...

@wida
Lambat lagi hehe

nurfazila said...

Best ke?

lyly yana said...

@nurfazila
Pendapat kite, best...

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...