Friday, May 4, 2012

Taktau nak buat camne dah...

Korang...
sebenarnya kan, aku de masalah kat ofis nih...
bukan masalah dengan bebanan tugas,
tapi masalah dengan 'human'..
dengan manusia.
aku takde carik gaduh dgn sesiapa
tapi macam die sengaja nak aniaya aku

Aku buntu la korang,
aku mmg gelak gelak,
tak nampak mcm fikirkan perkara ni
tapi jauh di sudut hati aku ni,
erm... entahlaah.

Aku da jadi tak syok tau nak buat keje,
tak syok nak kerja sini,
susah la berhadapan dgn perangai org yg aku susah nak paham
hitam putih hatinya.

Aku bleh nk berdiam diri,
tapi sebenarnye takbleh n aku tak mampu nak ignore rase nih..
sampai bile ye nak terus camni.
tak sanggup dah okay,
dah melampau lampau dah tau.

Aku nk pindah terengganu ah!
bleh tak..


2 c0mplaints:

wida said...

boleh boleh boleh..hahaha

lyly yana said...

@wida
Bestnyee...bleh tido dgn waiz.

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...