Saturday, May 19, 2012

Sudah seminggu ghupenye!

Assalamualaikum korang.. Sihat? Happy weekend! Ape agaknye aktiviti korang hujung minggu ni eh? ke korang pon same macam aku, aktiviti layan mata disiang hari. Adeh sangat la bosan kan.. Kebetulan pulak minggu ni memang tiade plan ape ape pun. Takpelah duduk rumah sesenyap, kumpul tenaga utk bekerja pd minggu hadapan yer.

Ada pun aku kelua dengan Aini, tengahari pi layan perut yg laparrr. So, haruslah sarapan + lunch kan. Balik rumah pon kembali melayan mata. What a boring weekend!

Erm, sebelah petang nye aku bawak Aini join aku dengan Kak Fara ke Panchang Bedena. Kangen banget sama Kak Mas & Fayyadh. Makin bulat budak kecik tu. Umo baru seminggu tapi bulat macam da sebulan. Kau hado?

Rase nak gigit pipi dia!

3 c0mplaints:

wida said...

keluar dah 4kg..mane tak bulat..
eei..bulatnya

lyly yana said...

@wida
Geram betul. Dh la asek tido jer!

wida said...

Nama pon baby..mestilah tido je.
senanglah omaknya

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...