Sunday, May 27, 2012

spent all our freetime together

Pernah tak rase down sangat sangat?
kecewa dengan sesuatu hal?
tak kesah la sama ada kecewa dengan kawan, life, relatives, office
kalau korang, dengan sape korang share?
selain best,true friends kt office,
aku share semua cerita kat..




Kalo korang lapar, tade teman nak makan..
or tetiba terasa @ mengidam nak makan something
or tetiba nak makan kt somewhere
sape yang temankan korang?

Kalo korang bosan, terase nak hangout
terase nak tengok wayang?

Ataupun bile korang terase nak shopping,
or sekadar nak window shopping maybe..

selain true, best friends kat office,
sape yang korang carik untuk temankn korang
buat sume perkara di atas?

aku carik...





Then, as a girlie seorang wanita anggun,

siapa yg akan temankn korang untuk memanjakan
rambut, kaki, muke, badan?
or anything else yg memerlukan khidmat saloon or spa?


selain best,true friends kt office,
siape yang akan bersengkang mata,
berkorban tenaga, duit, jiwa dan hati
untuk sama sama share kegemaran korang seperti di atas?










Kenapa mesti muka yang sama?
kenapa mesti hanya dia?


selain best,true friends kt office,
selain family,
selain bestfriend zaman skolah,




saya ada dia,. Nor 'Aini binti Zulkifli.


TENGSOMUCH for being such a nice, loyal, good,
friend, sister to me..


i love, love, love, love, love and love u!










p/s : Tadi kitorg pegi manjakan diri kat Safah Herbs Beauty Recipe Spa kat 
Tingkat 2, Plaza Alam Sentral Shah Alam. Best oiii !!




6 c0mplaints:

zue_ra said...

sronok dpt mnje kn diri kt SPA..

wida said...

berspa lagi tu

lyly yana said...

@zue_ra
Berbaloi baloiii

lyly yana said...

@wida
Hehehe...

Iza Rohaiza said...

hamboiii patutla pegi keje tadi anggun jer..

lyly yana said...

@Iza Rohaiza
Merepek je akak yer hehe

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...