Wednesday, May 16, 2012

Patah Tumbuh Hilang Berganti

Okay fine sila abaikan tajuk yang puitis itew. Hiks.
Harini kami terima kedatangan bos baru, yang menggantikan Ust. Hanifuddin..

Agak terkejut bile ade orang SMS bgtau Pengurus baru da sampai. Ingatkn die datang esok ke luse ke tulat ke. Hiks.

Apepun kami kan menurut perintah, sentiasa bersedia, tekun dan rajin. eh, motip? Ok ok FYI, Pengurus baru kami ni bukanlah org yang asing bg kami. Sebab sblm ni die jugak berkhidmat di JAIS, sebagai Ketua Penolong Pengarah Bahagian Penguatkuasaan.

So, takla merasa janggal sgt. Tapi biasela first impression (x reti eja) mmg la banyak tanggapan dan andaian akan timbul. Tapi, bg aku tak kenal maka tak cinta. Tak cuba mana nk tau. Yang penting positif, dan buat jela keje memasing dgn komited. Pasti takkan timbul sebarang mslh kan.

Jadinye, sesampai je Pengurus baru kt ILDAS tadi, Ust. Mekkah terus bawak die round setiap unit, termasuklah library. Tengs sudi singgah hiks. Dan pade sebelah petang sempatla kami berkumpul di Bilik Mesyuarat untuk sesi ta'aruf.

Selamat Datang & Selamat Berkhidmat di ILDAS; Ust. Mohamad Rais bin Rasid..


Teheeee, gigih search gamba beliau di Google untuk tatapan korang.


4 c0mplaints:

wida said...

cam garang jerr..

lyly yana said...

@wida
Entah, tp smlm okay je die gelak gelak dgn lili heee

wida said...

mula2 mmg lah gelak2..hiks

lyly yana said...

@wida
Hee jgn la idak idakk

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...