Monday, May 28, 2012

tak sampai seminggu laiee

Assalamualaikum.. korang sihat?

Mesti nervous kan nak bace entry aku kalini, tah nak merepek pasal ape la pulak kan? hehe.. Sabar sabar.. Kalo korang tak sabar, mek pon jadi tak sabarrrr! Gelojoh la pulak nanti.

Okay, tertanye tanye ke ape yg tak sampai seminggu lagi tu? Aku nk bertunang kah? Nak menikah kah?

Fine. Takde kene mengena dengan halhal nasik minyak ok! Nanti, on 2 June 2012 (Sabtu) aku akan gerak ke Terengganu.. Haiiii seronokkkknye. Aku skang ni dok menghitung hari jelah nak jumpee kakak kesayangan aku yg tinggal tunggu hari je nk bersalin anak kedua.. Dan semestinya la rindu nk pelok ciyom si kecik yg keletah tu, WAIZ!

Kalo tak dek kerana pelawaan nephew Dos & isteri die, tak merasaaaa lah nk ke sana. Gamaknye kene tunggu 2 3 bulan lagi kot. Hehe. Kebetulan dorang nak ke sane sebab nak memenuhi Jemputan Walimatul Urus. So alang alang seluk pekasam, bole la stay 1 malam kt rumah kakak aku.

Tak kesah la dapat jumpe sekejap pon kan, yg penting sekurang kurangnye dapat la jumpe kakak aku tu. Kalo idak mau mau raye nanti baru jumpe. Bestnyeeee. tak sabar sangattttt. Aku pon da selamat apply cuti on Monday tu. Seheronokknyee. 

Pejam celik pejam celik, cepatlah mase berlalu !


4 c0mplaints:

wida said...

kalau leh duduk lama2 kan best..
akaun maybank ada tak?

lyly yana said...

@wida
Nk duk lame cmne, nk p Padanggg

zue_ra said...

klu g cpt cikit boleh jumpe...hihi

lyly yana said...

@zue_ra
Ala bosan la kt opis jumpe akk, kt tengganu jumpe akak hahahaha. Gurau jer

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...