Sunday, April 3, 2011

kahwin kahwin kahwin!

sumeorang sesebok nk kahwin, nk merancang kenduri ape sume bagai.. wah aku agak tertekan laaaarh. tp mcm mls nk pikir sgt, sbb aku mcm slalu positif, aku kn mude lagi.. kn? tp bile dok sesorg, still nk pikir pasal isu ni.. nak nak pulak kt opis aku ni, sungguh ade 3,4 org staff gegirl yg bujang laie, tp dorg sume da bertunang, nk bertunang, dan memasing nk semakin menuju ke alam rumahtangga.. 

masalah sekarang ni kan, eh, bukan la masalah tp mcm problemnye, aku ni, aku ni mcm xde pon dgr2 khabar nk btunang ke, nk menikah ke, ape ke.. wawawa mcm desperate jek? bukan bukan, cume mcm buhsan la bile sume da sebok nk kawin tp aku sorg yg bujang... ade pon kt sini bujang laki, xkn la aku nk geng dgn dorg pulak kan?
bileeee la sampai turn aku niii.. da plan memacam niii tp mcm xnk la obereksaited sgt..adoi mental la aku.. kalo ckp psl mende ni ngan moncet, nnti buat jadi bengang, buat jadi gaduh jer.. so, me better diam je!

6 c0mplaints:

wida said...

kawan dgn budak tadika lah..mesti diaorg lmbt lagi nak kawen..hehehe.
sabar..sampai seru nanti kawen lah

lyly yAna said...

@wida
itulah pasal, kalo still keje kt tadika dulu mesti x pikir pasal kawin sebab bergaul ngan bebudak kecik tu..hehe, yela, masih menunggu dgn sabar ni

zafiriqa said...

ade hikmah ap yg berlaku..allah maha mengetahui segalanye....sabar ye..

lyly yAna said...

@zafiriqa
isk isk iskkk

zafiriqa said...

da dpt sebaldi ke air nangis tu???

eija said...

ade jodoh tu..tah2 moncet saje nk wat surprise kot..

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...