Tuesday, April 26, 2011

PWTC

semalam 25 april 2011, idak sempat ler aku nk berhinternet pasal semalam aku masuk opis sekejapp jer.. pastu dekat dekat sikit lagi nk kul 8, aku n kami kami pon bergerak ke PWTC.

apa bikin sana?


sesape yg minat membaca, minat memborong and shopping buku, or teringin nk jumpe penulis penulis novel kerr, artis kerr.. pi la rajin rajin kan kaki, siap siapkan minyak urut kalo takot lenguh lenguh haha. rugilarr kalo tak pegi, kn kn kn.. 

22 April - 01 Mei 2011

banyak mase lagi nk pegi, so kalo lapang lapang n weekend tak de plan nk ke mane mane, elok la bawak kaum keluarga pegi.. sekurang kurangnye dapat memupuk sikap suke membaca dan cintakan ilmu.. lagipun tak rugi la  kalo pegi pasal time ni la buku buku banyak offer.. kihkih.

so far, start 2009 aku tak penah miss peluang lagi nk menshopping kt situ. almaklum sambil menyelam minum air, sesambil mencarik buku keperluan library ILDAS, sesambil mencarik buku peribadi la jugak kn.. untung2 dapat jumper artis terkenal pulak kn kn.

mase aku pegi semalam nasib baik lah tak sesak sangat sebab pegi hari weekdays walaupon kebetulan semalam baru launching, agak2 ade kot muke aku terselit selit kt camera tv tv tu. hikhiks

almacam biasa dan macam tahun sebelum ni jugak, tiap kali aku pegi mestilah ade pemandu pelancong yg tunggu and bawak aku meronda ronda.. senang sikit pergerakan pasal die lagi tau selok belok kt situ, sampaikan nk kencin pon dihantar sampai pintu toilet kn. so risiko nk sesat amatlah rendah kecuali kepada sesiapa yg leka leka tu memang tertinggal and bye bye la ye.. hikhik

untuk kesah semalam tu, aku dan memborong 2 bijik novel jerr.. yg lain lain tu aku tumpu nk carik dan buat selection utk buku buku library. kali ni kami pergi naek van sajek seramai 10 orang. tu pon wakil wakil PLP dan unit jer.. idak la macam tahun tahun sebelum ni, kami pegi musti naik bas.. takpelah mane mane pon okay jerr.

selamat memilih buku untuk library walaupun dalam keadaan bengang, adela perkara yg buat aku sakit hatinye sampai hampir hampir hilang m00d nye aku nk membeli belah. tapi demi tugas dan tanggungjawab, aku ikhlas kn diri jugak ditambah dengan sokongan dan kerjasama kawan kawan sepejabat yg ikot serta dan kerjasama dari pihak IDEALICON, inchik imran :)

to inchik imran, tenkiu berbanyak banyak dan berkoyan koyan kerana menemani kami dan meluangkan masa untuk bawak kami pusing pusing sampai ade org pening pening, hikhik. nampaknye tahun ni kite sedundun lagi seperti tahun lepas kihkihkih.. jumpe lagi laen kali, i owe u Mee Udang okay!

4 c0mplaints:

zafiriqa said...

sp yg pening tu??aku ye??

wida said...

amboi..jln x hingat!

lyly yAna said...

@zafiriqa
hahaha, terase ker? erkk

lyly yAna said...

@wida
memang x hengat org keliling dah.. maklumler jalan ditemani jejaka.. hakhakahka *hormon gatal*

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...