Friday, November 2, 2012

Airis Nur Balqis

norliyanapauji.blogspot

 Jatuh cinta dengan budak ni.. Anak orang. Ofkosla kan
Hee, actually ni anak kakak officemate aku, Kak Sieha..
Selalu jatuh cinta n hampir jadi gila bila jumpa dengan ini budak..
Tersangat geram !

norliyanapauji.blogspot

Meronta-ronta nak ada anak sendirik!
Huahauhuahua.

norliyanapauji.blogspot
Geram kan. Kekecik da pandai pakai tudung. Elok je betah pulak tu.
Sesetengah baby kan cepat rimas. Tapi so far tengok die macam redha jer tudung tu 
ade kat kepala dia. Bagus betol hehe.

norliyanapauji.blogspot

Ade ke macam muke aku? 
Hehe..

6 c0mplaints:

RYS AREESA NASIR jr said...

cepat le lyly... nanti boleh ada anak sendiri yg comel mcm lyly hu hu... jgn marah...

mamawaiz said...

sedapnya nama..

miss ina said...

tk lme lg la tuh...heheh

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR jr
tula, x saba la kak... hehe

lyly yana said...

@mamawaiz
kan kan... heee

lyly yana said...

@miss ina
hihihi aamiinn...

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...