Saturday, November 3, 2012

Alhamdulillah, rezeki lagi..

norliyanapauji.blogspot

Assalamualikum & salam sejahtera korang..
Hee terkejut ye tetibe harini nk tepek gamba ofis kesayanganku..
Tempat mencari rezeki, untuk sesuap nasik.. Heeehe

Harini 03 November 2012, aku kerja.
Tau tau, orang lain semua cuti kan..
Ramai orang pelik, dan selalu akan timbul dialog dialog tipikal sebegini :

- eh, ofis kau gomen kan weekend cuti?
- eh, sabtu ahad pun ade kursus?
- eh, eh, eh. bape banyak eh lah!! haha

Korang kan kene la tauu, mmg la ofis aku ni jabatan keraajaaaaaan.
tapi kan, core bisnes kami kn kursus...
So, anytime pon ade kursus kan.. tak kire mase la pun..
Lagi pulak, "saya yg menurut perintah" kan.. Hihihi

Nak nak pulak, harini aku jadi urusetia tambahan kursus anjuran
Pusat Latihan Pengurusan Masjid (PLPM).
Kursus Pengurusan Masjid Cemerlang daerah Klang & Kuala Langat.
Kalo macam kursus anjuran PLPM ni, memang salu dibuat time weekend.
Yela, kekadang Ajk masjid yg hadir ni ade yg masih bekerja. 
So, time weekend jela yg dorang free kan.

Okla tu kan, daripada melangut sesorang kat rumah tade buat ape,
baiklah datang kerja. Kurang2 pon dapat buat tambah2 income,
kumpul duit nak kawen, kumpul duit mase depan anak2. 
Wahwah, tinggi sungguh imaginasi aku. eheh

Lagi pulak, kalo datang kerja ni ade teman nk dibuat gelak..
ade la kawan nk buat sembang. 
adela "pemandangan" buat pelepas rindu. eh, apakah?

Okay lah, sampai sini dulu entry kalini. 
So kesimpulannye minggu ni aku kerja 7hari non stop la kan.
oh yeah, i loike. saye suke saye suke!

Daaa..


6 c0mplaints:

mamawaiz said...

yolah tu,keje selagi termampu

lyly yana said...

@mamawaiz
betul betul..

RYS AREESA NASIR jr said...

err... apakah pemandangan itu?

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR jr
hehehe...

miss ina said...

sy pon suka dgn 'pemandangan' itu..hee

lyly yana said...

@miss ina
jgn kacauuuu

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...