Wednesday, November 14, 2012

Istanbul Aku Datang

Hari Ahad lepas, habis je balik kerja aku meroyan p Kuala Selangor dengan Aini..Hahah hati aku meronta sangat sebenarnye nk p tgk wayang. Lagi hebat bile aku asyik dok mengidam terbayang kan pop corn kt One Plaza tu...

Sampai kt 1Plaza, da kul 4.50ptg. Aku tgk tiket wayang tu kul 4.45ptg.. Alaaa. Nk tgk next showtime kul 6 ptg pulokkk. Berkire kire nak tgk cite ape pasal aku tau si Aini tak minat cite melayu jiwang gitu. Hahah

Tp, nk wat cmne bile desicion is on me, so akhirnye dapat gak masuk tgk cite tu walaupun da start 5 minitttt. Takpo takpo.. Hehehe. Oh yeahhh teruja sgt nk tengok Istanbul Aku Datang...

Google

Bagi aku cite ni besttttttt kalo nak dibandingkan dengan cite Aku Terima Nikahnya tu. Huuu cite ni lagi terkesan la dalam hati sebab hampir gugur air mata aku ni bile tgk nye. Taktau nape aku rase cite Aku Terima Nikahnya tu mcm 1 cerita yang simple sangat dan kite bleh agak ape kesudahannye. Nasib baik tak p tgk kt panggung. Well setiap orang ade pendapat memasing kan. Im sorry!

Istanbul Aku Datang, comel comel je watak Lisa Surihani dalam ni.. Watak Tomok pulak macam lelaki yg skema tapi romantik bile die menyanyi time nk pujuk Lisa merajuk. Heeee. *dushh* . Beto Khusairy, memula macam tak suke dgn watak die. Sbb sombong dan belagak. Suke carik gaduh. Puihh. Tapi last last baru terserlah watak die tu sebenarnye sangatlahhhh caring penyayang dan romantikkk. Auwwww hampir meraung tgk time die syampu kan rambut Lisa... 

Hahah tengok cite cinta, feeling lebih jeeee. biasela aku kn minah jiwang hahha. Nak tau cite selanjutnye p la tengok cecepatttttttt. Best oii sebab bukan cerita cinta semata tapi ade komedi gak yg akan buat kome gelak gelak gelak. Hahah

Bye.

 

2 c0mplaints:

mamawaiz said...

aku terima nikahnya tgk kat mane?

lyly yana said...

@mamawaiz
download dr youtube sajooo.. heheh

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...