Sunday, November 11, 2012

Rojak

Alhamdulillah, tamat sudah Program Kemahiran Amal Islami Muallaf Peringkat Negeri Selangor.. maka, tamat jugak la tugasan aku jd urusetia penginapan asrama untuk depaorang nih.. Semua keputusan pertandingan dah pun diumumkan.. Tahniah tahniah banyak banyak untuk peserta yang dah berjaya,, Yg belum berjaya, bleh cuba lagi next year okay.

Hadiah lumayan.. 1st prize dapat RM1,000 - 2nd prize dapat RM700 - 3rd prize dapat RM 500. Untuk saguhati dapat buku Ensiklopedia Solat & Sijil. Best best kannn. Untunglar orang tu dapat duduk dalam top 3 dalam acara yang disertai. Alhamdulillah, syukur..

Esok, Isnin.. Kerja la macam biasa... 

Selasa cuti perayaan Deepavali. Tak bercadang pon nak sambung cuti.. Takde nak ke mane pun kan. Lagipun Yong n family nak balik kampung on Monday nanti.. 

Rabu masih kerja macam biasa...

Khamis cuti lagik. Cuti Awal Muharram pulak. Huhu. Jumaat kerja lagi. Then sambung cuti Sabtu sampaila ke hari Isnin.

Eh, sesuka hati kau je nk cuti Isnin. Ade sebab tu.. Nak tau?

Nanti ku hapdate ye!





p/s : Cacamarba >_<

2 c0mplaints:

mamawaiz said...

jalan mane pulak..
sape org tu yg tersenarai top 3?

lyly yana said...

@mamawaiz
hehehehehe.....

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...