Wednesday, November 21, 2012

My BFFs Wedding Day

Pada 17hb November 2012 (Sabtu), jam 10.00 pagi lagi aku da gerak menuju
ke rumah kawan baik aku. Yg aku kenal sejak dari Tadika Kemas lagi.
Si kembar Ain & Sikin dah selamat pon dinikahkan dengan jejaka pilihan hati depa.

Tsk, sedih sangat sbb pd 16 Nov 2012 (petang Jumaat) tu aku tak sempat
nak datang tengok Sikin menikah. Sbb last minit aku kene p Sri Damansara 
untuk uruskan pembelian buku kt Telaga Biru. Tskk, lagi sedih bile Sikin cakap
takde kawan yg datang pon time die nikah tu.

Ape punye bestfren la aku ni kan.

So, time aku datang rumah die pagi tu.. Sikin dah selesai dimekapkan..
Ain pulak tengah tadah muke kt mak andam. Erm, lepak jela dalam bilik penanten.
Huu, macam tak percaye je kawan kawan aku ni dah kawen, da jadi isteri,
da ade suami. Sat lagi ade anak pulok. Huaaa

Pasni takde kawan tido sebantal tskk. tak dapat dengar Sikin 
ketak ketak gigi time die tido..  :(

Ape pong, i akan selalu doakan uols berdua bahagia, jadi isteri yg solehah
untuk suami korang nanti.. Harapnye persahabatan kite akan terus kekal 
sampai bebile ponnn. Aamiin.

Ain - Yana - Sikin



  Tapi yg bestnye bile p kenduri gini, dapat la jumpe kengkawan sekolah dulu
yg bertahun tak jumpe, berkurun terpisah ecehh
yg memalukan bile aku hampir tak kenai dgn kawan aku tuu
mane taknye dulu time skolah rendah alahaaaiii
memasing comot momot berhingus bagai
sekarang muke da matured da pandai mekap da pandai bergayeee
da nak kawennn da nk jd mak orang pon knnn

antara yang hadir..
Dan dan tu jugak pd hari kejadian,
aku dapat 2 surat saman.
Haaaha, surat jemputan kenduri..
ade 2 orang lagi member batch aku nak sanding
02 hb Disember 2012 nanti...
Wah wahhh, ramai nye nak kawennnnnnnnn!

kawan lepak lepak makan megi zaman dolu dolu
p/ s : Sebenornye pd hari yg sama ade 2 orang lagi batch kitorg yg langsungkn perkahwinan, Nadhir & Afiq Yusof.. Tp i tak dapek nk pegi sbb dh keterlambatan.. Apepun, Selamat Pengantin Baru Nadhir dan Afiq Yusof.. Semoga berbahagia bersama pasangan memasing :)

6 c0mplaints:

Silent Thinker said...

next kau pulak kawin kan..
giler meriah ramai2 bergamber tu..=)

lyly yana said...

@Silent Thinker
aku tunggu kau kawen dulu :)

Silent Thinker said...

aku tunggu kau..eh2..

mamawaiz said...

kembor dah kawen..yg 4 org gmbr bawah tu semua bujang lagi yer

lyly yana said...

@Silent Thinker
hahah ade ade je kau niii..

lyly yana said...

@mamawaiz
yg tudung cokelat n purple tu tunangan orang. tahun depan turn mereka pulak naik pelaminnn

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...