Friday, November 9, 2012

Octoberians

Ramai sungguh keluarga, kenalan dan saudara mara yang celebrate birthday pada Bulan Oktober. 
Hehe Oktober kan best. Kt notification facebook, setiap hari pasti ade 2-8 orang yang celebrate
on the same date pd bulan Oktober..

Dalam famili aku sendiri, aku - akak - kak yong - haziq - abg khir - aisya
born on October.. Best kan. 
Tu belom campur pakcik makcik sepupu sepapat anak sedara atok nenek
 dan sesape lagi dlm kerabat aku hehe.

Dalam kehidupan aku seharian bersama kengkawan @ kakak kakak yg perangai the boom
pon, aku masih dikelilingi dengan majoriti yg lahir pd bulan 10..
Tau tak ape istimewa bulan 10 ni? heheh

kak ina's - kak fara's - me - kak mas's BIRTHDAY CAKES

Kesimpulan untuk entry ni,
bulan 10 adalah bulan makan kek.
Sekian, tenkiu :)




p/s : ayat2 dalam entry ni agak cacamarba & tongganglanggang tatabahasa nye. sorry.
now, masih di opis. kerja lagi till Sunday. Ok, 14 hari kerja tanpa cuti.
Oh yeahh..

  

2 c0mplaints:

mamawaiz said...

oktoberians bestttttt

lyly yana said...

@mamawaiz
oh yeahhh...

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...