Thursday, November 8, 2012

Cuti Yang Indah

Pasai ape cuti tu indah? Pasai kome bleh bangun lambat.

Lagi alasan?

Pasai kome bleh bermalas malasan, berlambat lambatan. Pasai takpayah iron baju kerja. Pasai tak payah nk kejar punchkad. yang paling penting tak payah nk mengharung traffic jammed nk ke opis. 

Eh, sejak bile jalan nk pegi opis kau jammed? Sejak ade orang drive lambatlambat. Hee, dan dan aku nk berkejar dan dan tu jugak kome nk makan hangin nak bercinta dalam kete. Takpe takpe maapkan die. Pheww

Okay, line clear.

Opis lengang since 06 Nov - 08 Nov. Pasai ape? Lagi lagi pasai. Jangan carik pasai udah.

Majoriti berbengkel modul kt Genting. Fuiyoh hebat. Tapi aku tak heran. Pasai ape? Haha.

Pasai kt genting takde "pemandangan indah" macam kat sini. Hehe. Noktah.

07 Nov, ade J Card kt Aeon Bukit Tinggi. Gile kau tak mau pergi. Al asalnye aku pon tak bape teringin nk pergi. Tah camne bleh terjebak dan terikut idea gile mereka. Plan asalnye melibatkan Kak Ina & Kak Mas jer.

Tup tuppp. Terhasut pulak Kak Farah, Kak Tini, aku. Haha. Kelakar tak?

Seharian kat Jusco. Kami sampai lebih kurang jam 11 lebih la. Parking dah hampir penuh. Fuh.
Orang kat dalam bangunan toksah cite. Semua da macam hampir gile. Hehe. Mane idaknye. Sale di sana, sale di sini, sale di sinun, di situ, bla bla bla. Di mana mana ade Happy Hour.

Alhamdulillah berjaya aku menahan nafsu keinginan yang tah hape hape. Jadinye niat asal untuk membeli purse saje yg kutunaikan. Hehe. Napsu nk beli henbeg perfume yg mahal iteww ku tolak sepi dan kupandang sepi sahajor.. Hee berjaya!

Takpo takpo, nanti kite kite nak shopping henbeg kt Sogo. Kumpul duit kumpul duit. Pfpfff.

Kak Fara enggan bergambar. hehe








p/s : Ade belikan a simple birthday present untuk ahkak kesayangan saye. Nampak gayenye kene simpan lama la present tuuu. Sebab entah bile die nak balik kampung hehe.


8 c0mplaints:

zue_ra said...

Bestnye korang....jeles aku....

RYS AREESA NASIR jr said...

Post je... hu hu...

lyly yana said...

@zue_ra
yeay, akhirnye dapat buat kjura jelesss

lyly yana said...

@RYS AREESA NASIR jr
nk bg by hand br besttt :)
tp kalo lmbt sangat, alamat hadiah tu buat pakai sendiri jerlaa

mamawaiz said...

eh eh yeke...mcm rasuah nak balik kg je ni, pos lah

lyly yana said...

@mamawaiz
cepat selagi stok maseh ade...

mamawaiz said...

x kisah ko nak pakai dulu pon..nnti bg yer

lyly yana said...

@mamawaiz
kalo lili pakai dulu, ye habisss...

Post a Comment

A big thanks sudi singgah and tinggalkan komen. Korang memang cool lah !

Happy Birthday Ceritera Si Somel !

Daisypath Happy Birthday tickers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...